Kjapt fra flyplassen

6 01 2010

Jepp, jeg vet deter lenge siden… God jul og godt nyttår forresten!

Står her på Gardermoen nuh, og venter på å dra til Paris. Og fra Paris til Abu Dhabu i Dubai. Og fra Abu Dhabu til Kathmandu i Nepal 🙂 (Forresten, dette tastaturet har egne sur- og- smile-fjesknapper, det er over gjennomsnittet kult :-):-):-))
Jepp, jeg er spent! Sekken er pakket så liten som mulig, og det meste er ting jeg ikke akkurat er redd for å legge igjen der nede… Ergo er alt av klær fra tidlig ungdomsskole flittig i bruk igjen, hehe 😀 Drar sammen md Jan (tysk), Alec og Sioma (amerikanske), Erik, Åge og Jon Peter (norske) og skal nok få nok av macho-påfyll de neste 2,5 månedene… Vi har ikke fått vite på alt vi skal gjøre enda, men det blir blant annt besøk på barnehjem, skoler og arbeid med vanskeligstilte kvinner! I tillegg har vår fryktløse leder Erik hintet til sjansen for å besøke verdens 3. lengste strikkhopp på grensen mellom Nepal og Tibet- 160 m ned mot en elv! Så noen videoer på youtube i går… Uææ :-S
Og siden alle snakker om været nå for tida: Trodde aldri det skulle bli varmt å dra til verdens tak, men når man våkner opp til -26 grader på Grimerud så skjer det faktisk. I Nepal er det rundt en 15 grader pluss, så vet du det!

Kommer til å savne Norge og dere folka her hjemme masse, men vi ser hvarndre fortere enn du tror 😉
Enn så lenge- Fred ut!


Handlinger

Informasjon

Ett svar

7 01 2010
Line

Håbe du fer någen fantastiske måneda ude i den store verden!
Eg e gla i deg, Andrea<3
Lykke te 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: